sâmbătă, 4 aprilie 2009

Conștiința ți-e stăpân !

Au fost odată 3 oameni.  X,Y și Z. Z era șeful celor doi. Aceștia s-au dus să sape o groapă. După ce Z a plecat de la fața locului X i-a propus lui Y să se așeze și ei la umbra unui copac...că obosiseră. Y a spus că nu se oprește din munca pentru că stăpânul lui nu a plecat și îl privește.
Liberă deducție.. dar nu uita că tu ești stăpân pe gândurile tale !

4 comentarii:

yoyo spunea...

interesant punct de vedere

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

rosia_lady spunea...

interesant..hai si pe la mine

secsinblog spunea...

nu credeam ca pot asocia temernii genial si lame ever, dar .. 'genial de lame' comentul de mai sus.

vis a vis de postingul asta, responsabilitatea.. este virtutea unui om cu o minima educatie, iar din pacate, traim intr-o romanie mult prea necivilizata si sueprficiala pentru a regasi acest simbol prea des.. :( trist.

p.s. ^servicU^ ;).